Become the STAR who you are!

Deze leren sterren, de boekjes en het pungeltje, bieden je de mogelijkheid om een mooie, inspirerende reis te maken waarin je het hele jaar door werkt aan je innerlijke groei. Het verbind je met alle seizoenen in de natuur (Moeder Aarde), de sterren (Vader Universum) en jaarfeesten.
De reis is de groei en zit vol leermomenten. Leef in het nu en geniet volop van het uitzicht onderweg. Je bent een ster hier op aarde. Laat je licht van binnenuit schijnen op de wereld, de mensen om je heen en alles wat leeft.

We zijn allemaal verbonden met die ene bron, Al wat is. Onze taak hier op aarde is om ons weer te her-inneren wie we zijn en ons opnieuw te verbinden met het licht in ons. Het leven biedt de mogelijkheid om in bewustzijn, oftewel innerlijk, spiritueel, te groeien. In feite is het een grote reis om je ware zelf te hervinden.

 

Boekje met achtergronden over jaarfeesten

In dit boekje worden jaarfeesten van verschillende culturen en van over de hele wereld beschreven. Het geeft een inkijk dat vele feesten hun oorsprong vinden in voorchristelijke gebruiken.

Werkboekje met rituelen

De natuur spiegelt ons het loslaten en het groeien op een mooie manier. De rituelen nemen je mee op een reis dwars door de seizoenen, de maanstanden en sterrenbeelden.

Grote ster

Op 24 juni geef je de grote ster een mooi plekje
in je woonkamer en begint je reis.

Sint Jansolie

De leren sterren zijn gekleurd met zelfgemaakte
Sint Jansolie van Sint Janskruid uit eigen tuin.

24 juni
STARt your journey!

Vanaf 24 juni, Sint Jansdag, ga je dwars door de seizoenen en jaarfeesten heen, op reis naar 24 december, het begin van de Heilige Nachten. Synchroon met de sterrenbeelden ga je elke maand, onder afnemende maan, de natuur in en neemt iets mee dat symbool staat voor dat je los gaat laten.

24 december,
begin van de Heilige Nachten

Tijdens de Heilige Nachten rijg je de sterretjes, volgens de rituelen zoals beschreven in het boekje, aan de grote ster.

Driekoningen

Vanaf Driekoningen vervolg je je reis en gaat op weg naar 24 juni. Synchroon met de sterrenbeelden ga je ook elke maand, onder wassende maan, de natuur in en neemt iets mee dat symbool staat voor groei.

24 juni Sint Jansdag

Een jaar lang heb je, door de seizoenen en
jaarfeesten heen, gewerkt aan je innerlijke groei.
Nu is het tijd om de balans op te maken,
te vieren wat je hebt bereikt en aan
een nieuwe ronde te beginnen.

Joes bestellen