Plantaardig gelooid volnerf leer, een degelijke gesp, het kenmerkende rood-witte stiksel, handgemaakt in Hoensbroek en gepresenteerd in een houten verpakking; dat is de Joes Georgius riem van Ottermann!

Joes Georgius

Met de hand gestikt

De riemen worden volledig met de hand gestikt. Het rood-witte detail is een verwijzing naar de ceremoniële vlag van Hoensbroek.

Hoe komt Hoensbroek aan de rood-witte kleuren? Lees het hier!

Joes Georgius

Het leer en de gesp

4 cm breed en 3-3,5 mm dik plantaardig gelooid volnerf leer en een degelijke gesp geven de riem zijn stoere uitstraling.

Joes Georgius

Houten verpakking

De houten verpakking, een eerbetoon aan voorvader en kuiper Hendrik Joseph Otermans (Hoensbroek 1779-1830), maakt het een geschenk voor jezelf of voor iemand anders.

Plantaardig gelooid volnerf leer, een degelijke 2-pins gesp, Ottermann imprint, handgemaakt in Hoensbroek en gepresenteerd in een houten verpakking; dat is de Joes Hubertus riem van Ottermann!

Joes Hubertus

Het leer en de gesp

De riemen worden met de hand gestikt. 4,5 cm breed en 3-3,5 mm dik plantaardig gelooid volnerf leer en een degelijke gesp geven de riem zijn stoere uitstraling.

Joes Hubertus

Houten verpakking

De houten verpakking, een eerbetoon aan voorvader en kuiper Hendrik Joseph Otermans (Hoensbroek 1779-1830), maakt het een geschenk voor jezelf of voor iemand anders.

Plantaardig gelooid volnerf leer, een degelijke gesp, handgemaakt in Hoensbroek en gepresenteerd in een houten verpakking; dat is de 3-20 jubileum riem van Ottermann!

3-20

Jubileum riem

In 2018 is het precies 320 jaar geleden dat Johannes Georgius Ottermann zich in Hoensbroek vestigde. Na afloop van de 9-jarige oorlog keerde hij niet terug naar Duitsland maar kocht in 1698 samen met zijn vrouw Maria Borguet een huis op de Aeckerstraet in Hoensbroek. De 3-20 jubileum editie legerriem markeert deze historische gebeurtenis. 320 jaar later en 10 generaties verder is de familie Ottermann/Otermans nog steeds woonachtig en werkzaam in Hoensbroek!

Sleutelhouder

De sleutelhouder is gemaakt van 15 mm breed plantaardig gelooid volnerf leer, beschikbaar in 6 kleuren, voorzien van de Hoensbroek touch en geschikt voor de riemen Joes Georgius, Joes Hubertus en de 3-20. Uiteraard geleverd in de houten geschenkverpakking.

Christiaan bestellen

Armbandje met Hoensbroek touch

15 mm breed plantaardig gelooid volnerf leer, met de hand gestikt, beschikbaar in 6 kleuren en geleverd in de houten geschenkverpakking; dat is het Willem Joseph armbandje van Ottermann.

Willem Joseph bestellen