Onze expertise

Vastgoedbedrijf voor

 vastgoedadvisering 

 Woning en zorg 

MMX staat voor

MMX is het Romeinse getal voor 2010,het jaar waarin het initiatief is genomen en de voorbereidingen zijn getroffen voor de oprichtingen van deze onderneming op het gebied van vastgoed– en gebiedsontwikkeling

MMX staat daarnaast ook voor

Meerwaarde creëren, Management en eXpertise ten behoeve van een eigentijdse ontwikkeling van de leefomgeving van mens en dier.
Menselijke Maat, ofwel oog voor optimaal leefcomfort voor de mens, of het nu gaat om wonen, werken, recreëren.
Multi Mutatio > (grote) veranderingen (processen, omgeving).
Multi Management, de core business van MMX, het managen van diverse ontwikkelingen en veranderingen om ons heen.
Magnus Magister, ofwel grootmeester > professionals in vastgoed.
X “cross” > kruis > (kruis)verbanden leggen tussen diverse processen.
eXperience in vastgoed- en gebiedsontwikkeling.

MMX Company is

MMX is een adviesbureau op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling en is opgericht door Joep Hermens

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de vastgoedbranche is in 2010 het initiatief genomen om met MMX te starten. Die ervaring is opgedaan bij onder andere Heijmans Vastgoed en 3W Vastgoedontwikkeling in Maastricht, destijds dochter van ING Real Estate in Den Haag.

MMX richt zich enerzijds op (financiële) advisering van vastgoedprojecten en gebiedontwikkelingen. Opdrachtgevers daarbij zijn zowel projectonwikkelaars (en ontwikkelende bouwers), ontwikkelcombinaties alsmede overheidsinstanties en woningcorporaties.

Daarnaast is MMX ook dienstverlenend voor particulieren die gaan bouwen of verbouwen, denk bijvoorbeeld aan (collectief) particulier opdrachtgeverschap (CPO), verbouwing van de woning, aan- of verkoopbegeleiding.

Gezien het compacte karakter van MMX, worden kennisallianties gevormd met specialisten in aangrenzende vakgebieden, zoals onder andere vastgoedjuristen, civieltechnisch adviseurs en fiscalisten. Op deze wijze is het mogelijk om projecten en opdrachten zo breed mogelijk “op te pakken”.

naam project foto

MMX staat voor

MMX is het Romeinse getal voor 2010, het jaar waarin het initiatief is genomen en de voorbereidingen zijn getroffen voor de oprichtingen van deze onderneming op het gebied van vastgoed– en gebiedsontwikkeling.

Meer over MMX

eXpertise

Met een ruime ervaring in integrale gebieds- en projectontwikkelingen maakt MMX samen met u uw ambities waar.

MMX kan het procesmanagement van de gebiedsontwikkeling voor diverse opdrachtgevers (overheden ontwikkelaars, beleggers) uitvoeren. Sturing binnen de kaders van onder andere planning, financiën, kwaliteit en marktconformiteit is daarbij het uitgangspunt.

Meer over expertise
naam foto