De Hert bieren worden door onze klanten zeer gewaardeerd. Velen rijden of wandelen er zelfs een stukje voor om. Het bier wordt speciaal voor het boscafé gebrouwen door een klein brouwerijtje dat zich 6 km over de grens in België bevindt.Hert is dus met recht een streekbiertje. Er zijn klanten die aan Hertbier een tijdelijke lichte medicinale werking toeschrijven, er zijn in het café ook veel wandelstokken achtergelaten na het drinken van enige Hertbiertjes.

Hert Blond


Een blond, bovengistend bier dat speciaal voor boscafé ‘t Hijgend Hert wordt gebrouwen.Een absolute aanrader!

van 't vat | op de fles

Hert Bruin


Dit bier wordt gebrouwen met stroop uit de streek en is hier verkrijgbaar op de tap als Hert Bruin.

van 't vat | op de fles

Stout Hert


Een klassieke Milkstout van 6,2%, op de fles verkrijgbaar.

op de fles

Hert voor thuis


Als je niet alleen bij het Boscafé van een lekker koud Hertje wilt genieten, maar ook thuis op de bank kan dat! Wij verkopen voor €10,50 sixpacks Hert, Vijlenerbosbier in ons café! Vraag gewoon de bediening en zij brengen je een sixpack naar wens (6x Blond, 6x Bruin of 3x Blond en 3x Bruin)!

Hert bier op facebook


Hert bier heeft ook een eigen facebookpagina. Op de facebookpagina posten we nieuwtjes over ons bier en op welke bierfestivals we in de komende tijd zullen staan.

geselecteerd dooren aangesloten bijalliantie van biertapperijen

Boscafé ‘t Hijgend Hert is tot ver over de grenzen bekend vanwege z’n speciale bieren.Van de meeste soorten speciaalbier hebben we wel een lekker merk in huis.

Wijnen

Boscafé ‘t Hijgend Hert is tot ver over de grenzen bekend vanwege z’n speciale bieren.Van de meeste soorten speciaalbier hebben we wel een lekker merk in huis.

Info & Reserveringen

Boscafé 't Hijgend HertHarles 236294 NG  Vijlen+31 (0)43 306 24 99info@boscafe.nl

Navigatie

Rugweg Vijlen

Openingstijden

alle dagen open!

zaterdag & zondag09:00 - 21:00 maandag t/m vrijdag11:00 - 21:00